Search found 58 matches

by theo
Tue Dec 24, 2019 1:28 pm
Forum: Over The Air Programming - OTA
Topic: WIFI PRO OTA ERROR 30
Replies: 9
Views: 27350

Re: WIFI PRO OTA ERROR 30

Hi,

Yes, with your ftp it is working!! Thank you!
So i have to fix my ftp server (Meshlium why does not work?)
Can you give me specification for FTP ?
by theo
Sat Dec 21, 2019 9:06 pm
Forum: Over The Air Programming - OTA
Topic: WIFI PRO OTA ERROR 30
Replies: 9
Views: 27350

Re: WIFI PRO OTA ERROR 30

Hi,

I tried your example,
i uploaded via Filezilla as Binary, but still i have the same output like previews post. My ftp is passive.
by theo
Thu Dec 19, 2019 7:30 pm
Forum: Over The Air Programming - OTA
Topic: WIFI PRO OTA ERROR 30
Replies: 9
Views: 27350

Re: WIFI PRO OTA ERROR 30

Hi,

https://www.dropbox.com/sh/okpg9zgtlnh5 ... jr3Ka?dl=0

On this link you can see my code, OUTPUT, binary file and UPGRATE.TXT.

I am using waspmote-pro-ide-v06.17 .

Yes, i tried other ftp and i have the same output..

Can i try something else??
by theo
Wed Dec 18, 2019 8:03 pm
Forum: Over The Air Programming - OTA
Topic: WIFI PRO OTA ERROR 30
Replies: 9
Views: 27350

Re: WIFI PRO OTA ERROR 30

Hi, Serial Number: 495cbc32c8913e33 For my testing i upload on the PLUG & SENSE WIFI_PRO_21_OTA and change server ip,user, password. After convert ACC_01 example binary and upload to ftp with UPGRATE.TXT. UPGRATE.TXT: FILE:ACC_01_ PATH:/ SIZE:17770 VERSION:11 Test: 1)Meshlium v3 not work previous po...
by theo
Fri Dec 13, 2019 9:02 pm
Forum: Over The Air Programming - OTA
Topic: WIFI PRO OTA ERROR 30
Replies: 9
Views: 27350

WIFI PRO OTA ERROR 30

Hi, I try to programming my new plug & sense WIFI PRO v15 for OTA programming. i am using libelium example WIFI_PRO_OTA_1, meshlium v3 with Current version: 3.2.9 (ftp). But it give me the below error (also debug enable). I can not understand because i have also plug sense wifi v12, and i using ota ...
by theo
Tue Apr 30, 2019 9:41 am
Forum: Sensor Boards
Topic: Wrongs sensor meausers
Replies: 3
Views: 14117

Re: Wrongs sensor meausers

Hello, My version is Waspmote Pro IDE: 04. I have tried so many times to reprogram over the air via Wi-Fi the two nodes i have, but only the first is responding ok and the second node send these errors! Thanks https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=b7eca7a18f&attid=0.1...
by theo
Tue Apr 16, 2019 11:17 am
Forum: Over The Air Programming - OTA
Topic: uprgrading from waspmote pro ide vo4 to waspmote pro ide vo6
Replies: 1
Views: 3346

uprgrading from waspmote pro ide vo4 to waspmote pro ide vo6

i have upgraded from waspmote pro ide vo4 to waspmote pro ide vo6. But my problem is that the same code that has been successfully compiled and uploaded in waspmote pro ide vo4 does not compile succefully in waspmote pro ide vo6. A message with error1 pops up
by theo
Fri Apr 12, 2019 3:27 pm
Forum: Over The Air Programming - OTA
Topic: How to convert .pde file to OTA file in version Wsspmode Pro IDE version:04
Replies: 1
Views: 3492

How to convert .pde file to OTA file in version Wsspmode Pro IDE version:04

Hello,

I want to know how to convert .pde file to OTA file in order to program my Smart Environment PRO node over the air with WI-FI?

Thanks
by theo
Thu Apr 04, 2019 2:13 pm
Forum: Sensor Boards
Topic: Minimum measurement time
Replies: 1
Views: 3067

Minimum measurement time

Hello,

If my sensors take a measurement, what is the minimum time to take again measures(threshold) for Smart Environment Pro Sensors like 9371-P,9372-P,9374-P, 9376-P,9377-P and 9387-P?

Thanks!
by theo
Tue Mar 12, 2019 4:39 pm
Forum: Sensor Boards
Topic: SO2 sensor returning zero values
Replies: 1
Views: 2589

SO2 sensor returning zero values

Hello,

Our SO2 sensor 9377-P CALIBRATE is returning zero values in our measures. We are currently using WASPMODE PRO IDE software and SMART ENVIRONMENT PRO SENSOR. Maybe this is problem is due to the fact that this sensor cannot measure too low values?

Thanks!