Search found 81 matches

by FIU Grad
Wed Aug 28, 2019 6:03 pm
Forum: Programming - API
Topic: Error uploading code on a waspmote v12
Replies: 11
Views: 7136

Re: Error uploading code on a waspmote v12

Hello ,

Nothing seems to work
by FIU Grad
Tue Aug 27, 2019 11:29 pm
Forum: Programming - API
Topic: Error uploading code on a waspmote v12
Replies: 11
Views: 7136

Re: Error uploading code on a waspmote v12

Changing to a different USB didn't help. Here are some pictures; https://drive.google.com/open?id=0B6qQHQAmg2uVRU1GNnNkUmF2RjZ2dTd5QURrcnZVZ2Q5cUpR https://drive.google.com/open?id=0B6qQHQAmg2uVZm5nSlhDeXc2UEdpaS00cDgydkxDZGxWaE9Z https://drive.google.com/open?id=0B6qQHQAmg2uVTEFsNTFWNFNVdW9KbVRNbjd...
by FIU Grad
Mon Aug 26, 2019 8:43 pm
Forum: Programming - API
Topic: Error uploading code on a waspmote v12
Replies: 11
Views: 7136

Re: Error uploading code on a waspmote v12

Changed to a laptop, same OS but getting the same error. I also followed the same checklist from this thread https://www.libelium.com/forum/viewtopic.php?f=26&t=16276&start=30 and the same error persisted. After pressing the reset button ( both switches on the left) I see a blinking green LED follow...
by FIU Grad
Fri Aug 23, 2019 5:07 pm
Forum: Programming - API
Topic: Error uploading code on a waspmote v12
Replies: 11
Views: 7136

Re: Error uploading code on a waspmote v12

Is that the last resort for such an issue?
We can't afford to send it to you for repair, we appreciate it if there is any other troubleshooting we can do from here.
by FIU Grad
Thu Aug 22, 2019 6:31 pm
Forum: Programming - API
Topic: Error uploading code on a waspmote v12
Replies: 11
Views: 7136

Re: Error uploading code on a waspmote v12

Yes, it does.
Otherwise, how was it able to upload the first battery level code?
I doubt that is the issue.
by FIU Grad
Thu Aug 22, 2019 3:12 am
Forum: Programming - API
Topic: Error uploading code on a waspmote v12
Replies: 11
Views: 7136

Error uploading code on a waspmote v12

Hello, I am having trouble uploading code on one of the old waspmote v12 . Initially, the waspmote stopped sending the frame to the meshlium. In order to figure the problem, I tried uploading a working code to the board but I keep getting "avrdude: stk500_getsync() attempt 10 of 10: not in sync: res...
by FIU Grad
Thu Jul 18, 2019 10:27 pm
Forum: Manager System
Topic: local database not storing sensor data from waspmote v1.5
Replies: 7
Views: 5514

Re: local database not storing sensor data from waspmote v1.5

Thanks, that worked. However, I have other questions. 1. Based on my understanding the code above is supposed to take the measurement and store the frame appending it to the last frame stored. This is supposed to happen on the same file I have declared on the code. Right? But when I read the SD card...
by FIU Grad
Wed Jul 17, 2019 7:59 pm
Forum: Manager System
Topic: local database not storing sensor data from waspmote v1.5
Replies: 7
Views: 5514

Re: saving agriv20 frames on SD card

I am trying to store agriculture v20 frames on an SD card since I can't send them to the meshlium. However, I am having a problem in creating a file and appending it. It was working fine at the beginning but when I put together everything in the code I am getting an error. I just modified the SD_07 ...
by FIU Grad
Mon Jun 24, 2019 4:26 pm
Forum: Manager System
Topic: local database not storing sensor data from waspmote v1.5
Replies: 7
Views: 5514

Re: local database not storing sensor data from waspmote v1.5

Why was this not communicated to me when I was making the four waspmote purchase? The sales rep very much knew I had a meshlium 3 and failed to let me know this issue. We had previously made an order of two waspmote v12 and a meshlium 3 before the purchase of the newer versions. These issues should ...
by FIU Grad
Sun Jun 23, 2019 5:05 am
Forum: Manager System
Topic: local database not storing sensor data from waspmote v1.5
Replies: 7
Views: 5514

local database not storing sensor data from waspmote v1.5

Hello, I have one waspmote v1.2 and 4 waspmote 1.5. The meshlium is v3.2.9. I am currently sending sensor data from all the waspmotes and I am able to see the logs on the sensor and frames log on the manager system for all of them. However, the only frames that gets stored/synched in the local datab...