Search found 53 matches

by spasat
Mon Jan 06, 2020 1:39 pm
Forum: Waspmote Plug & Sense! [Encapsulated Line]
Topic: Smart Parking Sensor issue
Replies: 11
Views: 20045

Re: Smart Parking Sensor issue

Hi!

Yes, Java8 installed - see the screenshot titled "JAVA VERSION". https://drive.google.com/file/d/11fIaBk ... sp=sharing

Thanks,
by spasat
Tue Dec 17, 2019 10:59 am
Forum: MySignals SW
Topic: Potentially faulty sensors
Replies: 1
Views: 3058

Potentially faulty sensors

Hello Libelium team,

I am writing on behalf of Beia Consult International SRL, recently we have purchased a MySignals HW kit and after testing all the sensors we suspect that some of them are fauly. I have written a documentation describing the problems we found, you can find it here.
by spasat
Mon Dec 16, 2019 2:26 pm
Forum: Waspmote Plug & Sense! [Encapsulated Line]
Topic: Smart Parking Sensor issue
Replies: 11
Views: 20045

Re: Smart Parking Sensor issue

Hello! Please check the latest updates from this folder here https://drive.google.com/drive/folders/1DZCF0sY1mxwSIrn5EQK3OCD0tjQnC6Wm?usp=sharing I have tested the 32bits app and gives error while refreshing ports, see the screenshots. tested also the previous version of smart devices app for 64 bit...
by spasat
Wed Dec 04, 2019 2:09 pm
Forum: Waspmote Plug & Sense! [Encapsulated Line]
Topic: Smart Parking Sensor issue
Replies: 11
Views: 20045

Re: Smart Parking Sensor issue

Hi!

I have uploaded in this folder https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharingthe cfg file and the log file. Still, no success to load the data from the smart parking node.
Thanks
by spasat
Thu Nov 28, 2019 11:11 am
Forum: Waspmote Plug & Sense! [Encapsulated Line]
Topic: Smart Parking Sensor issue
Replies: 11
Views: 20045

Re: Smart Parking Sensor issue

Hi, So, I have checked again -> you can see picture 1 and 2 from the same folder, first its the node (I think everything is set ok, the node switch button is on, the LEDs are ok - the first one is green, the others two are blinking red) and in the second picture you can see the logs. Unfortunately, ...
by spasat
Wed Nov 27, 2019 1:52 pm
Forum: Waspmote Plug & Sense! [Encapsulated Line]
Topic: Smart Parking Sensor issue
Replies: 11
Views: 20045

Re: Smart Parking Sensor issue

Hi! "Do you have smart parking v1?" - I am not sure, the smart parking sensor was purchased in August 2018. "Please connect the node to the computer, make sure the COM port selected is correct, turn the node ON and quickly press the Load from node button. The node goes to sleep mode after a few seco...
by spasat
Tue Nov 26, 2019 11:29 am
Forum: Waspmote Plug & Sense! [Encapsulated Line]
Topic: Smart Parking Sensor issue
Replies: 11
Views: 20045

Smart Parking Sensor issue

Hello! We have a smart parking sensor with LoRa module and I think its malfunctioning. I have tried to reprogram it using the Smart Devices app and received several errors, you can see the errors in this folder https://drive.google.com/drive/folders/1rJzCnO0npCB30_bKdWIdMcUae1L6JEom?usp=sharing . Is...
by spasat
Mon Jul 29, 2019 4:55 pm
Forum: MySignals SW
Topic: MySignals ECG measurements from HW kit
Replies: 1
Views: 2816

MySignals ECG measurements from HW kit

Hello! Can you please help with the following issue: We have tested the ECG sensor with both MySignals kit SW and HW, and we face the following problem. In this figure here we collected the ECG raw data from the SW kit. https://drive.google.com/file/d/1VOQxi_qvtI4WgGqtKwNKIvb5ZeWmTzdR/view?usp=shari...
by spasat
Fri May 31, 2019 1:39 pm
Forum: Waspmote v15 VS Waspmote v12
Topic: Waspmotes - Voltage and battery recharging readings
Replies: 1
Views: 2559

Waspmotes - Voltage and battery recharging readings

Hello! I am trying to read the following values for - battery level - battery voltage - charging current I am using the following code https://gist.github.com/pasatsanduadrian/e352f7a1d0b04798246cac5d48f149c8 So basically the measurements are sent to a Meshlium device, and I looked also in the Meshl...
by spasat
Tue Mar 26, 2019 9:56 am
Forum: General Questions
Topic: Programming Cloud Service
Replies: 32
Views: 21935

Re: Programming Cloud Service

Hi, We managed to program the station to send to meshlium, we bought another meshlium device for data back up reasons. But, now we have an issue with the power consumption of the MaxiMet GMX-240 (W-PO) sensor probe ... the solar panel doesn t provide enough power. Any ideas on how we can fix this? A...