Search found 5 matches

by newtonx
Sun Sep 15, 2019 2:45 am
Forum: General Questions
Topic: Payload Decode for TTN - Smart Parking
Replies: 2
Views: 11624

Re: Payload Decode for TTN - Smart Parking

Sorry this is an updated one function Decoder(bytes, port) { // Decode an uplink message from a buffer // (array) of bytes to an object of fields. var decoded = {}; var bin = bytes[0].toString(2); // Byte 0 and Bit 0 to Bit 4 var frameBits = bin.substring(0, 4); var frameType = parseInt(frameBits, 2...
by newtonx
Sat Sep 14, 2019 1:24 pm
Forum: General Questions
Topic: Payload Decode for TTN - Smart Parking
Replies: 2
Views: 11624

Payload Decode for TTN - Smart Parking

Hello, I wrote a code to decode the smart parking payload for TTN can anyone confirm is this correct? not sure but looks there is some mistake function Decoder(bytes, port) { // Decode an uplink message from a buffer // (array) of bytes to an object of fields. var decoded = {}; if(bytes[0] === 0){ d...
by newtonx
Fri Apr 05, 2019 10:49 am
Forum: Installation and hardware
Topic: Smart Parking Node is not working
Replies: 5
Views: 8762

Re: Smart Parking Node is not working

Gateway I have only 2 channels and I have made both of them listen only. How I can make the node to send the change status packet without a car?. Also, I find it only send some packets when I used ABP but never works on OTAA.

Do I really need to buy 8 channels gateway?
by newtonx
Thu Apr 04, 2019 10:14 am
Forum: Installation and hardware
Topic: Smart Parking Node is not working
Replies: 5
Views: 8762

Re: Smart Parking Node is not working

Yes, I tried to reset many time as soon I take the magnet and over it shows me red LED on for 1sec or 2sec and then green Led turns on for 1sec and close. I have configured the radio Hz with SF7 but no packets, Only once happened I tried to over the magnet fast for more than 2 or 3 sec and then I go...
by newtonx
Wed Apr 03, 2019 9:48 am
Forum: Installation and hardware
Topic: Smart Parking Node is not working
Replies: 5
Views: 8762

Smart Parking Node is not working

Hello, I have Smart Parking Evaluator Kit (Sigfox + LoRAWAN) I have tried to update the firmware to 3.0.2 Australia and I have also registered on TTN with my Dragino LG02 I have done everything according to Docos but no packets from nodes to the gateway. What am I missing? My gateway is configured f...