Factory reset or code forWaspmote Gateway

Questions about the Waspmote board and its modules
Sheng Huang Li
Posts: 19
Joined: Tue Dec 13, 2016 3:13 am

Re: Factory reset or code forWaspmote Gateway

Post by Sheng Huang Li » Wed Jan 18, 2017 2:19 pm

I have the same question and I just did the same thing.
Does RMA can contact with me, i need the HEX file to recover the LORA gateway.
I need this gateway to finish my project.

libelium-dev
Posts: 27967
Joined: Mon Sep 28, 2009 1:06 pm

Re: Factory reset or code forWaspmote Gateway

Post by libelium-dev » Wed Jan 18, 2017 3:13 pm

Hi Sheng,

We already contact you through mail.

Regards

julienWeber
Posts: 7
Joined: Thu Oct 12, 2017 4:54 pm
Company: ISEN Lille

Re: Factory reset or code forWaspmote Gateway

Post by julienWeber » Mon Oct 16, 2017 4:09 pm

Dear Libelium,

I made a mistakes by flashing the Gateway instead of a Waspmote Lora. Does RMA can contact me to my new email address to get the HEX file to upload the factory code of the Gateway.

Thank you in advance!

Regards.

libelium-dev
Posts: 27967
Joined: Mon Sep 28, 2009 1:06 pm

Re: Factory reset or code forWaspmote Gateway

Post by libelium-dev » Tue Oct 17, 2017 9:32 am

Hi Julien,

Please fill the RMA form and our tech support team will contact you in order to send the instructions to upload the factory code to the gateway again.

http://www.libelium.com/contact/#RMA

Regards

jasonjxm
Posts: 1
Joined: Mon Nov 06, 2017 2:06 pm
Company: FUNDACIONTECNALIA

Re: Factory reset or code forWaspmote Gateway

Post by jasonjxm » Thu Dec 14, 2017 12:20 pm

I also have the same problema. I had two plug&sense and the Gateway connected and accidently sent code to the Gateway. I already sent a message to RMA for suport.

libelium-dev
Posts: 27967
Joined: Mon Sep 28, 2009 1:06 pm

Re: Factory reset or code forWaspmote Gateway

Post by libelium-dev » Thu Dec 14, 2017 1:13 pm

Hi Jason,

We already contacted you through mail to solve the issue.

Regards

lbosch
Posts: 2
Joined: Wed Feb 13, 2019 6:03 pm
Company: ICRA

Re: Factory reset or code forWaspmote Gateway

Post by lbosch » Thu Feb 14, 2019 3:46 pm

Hi, I also have the same problem. I had a waspmote and the Gateway connected and accidently sent code to the Gateway, can I get the instructions on how to reset it to factory code? thank you

libelium-dev
Posts: 27967
Joined: Mon Sep 28, 2009 1:06 pm

Re: Factory reset or code forWaspmote Gateway

Post by libelium-dev » Fri Feb 15, 2019 11:07 am

Hi,

Our colleagues from tech have sent you the instructions to restore the LoRa gateway.

Regards

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest