scan network for XBEE

Everything about programming the platform and using the Waspmote API
Post Reply
nazerke
Posts: 27
Joined: Fri Jun 23, 2017 11:20 am

scan network for XBEE

Post by nazerke » Sun Oct 22, 2017 11:51 am

Hello!

I am using scanNetwork script to get RSSI values with MAC address of devices.
In my case I need to increase sampling rate as 1000 per second. Default example code takes sample every 23 seconds.
How can I decrease delay rate to be 1msec?

Will you please send me the link to see scanNetwork code?

Thank you in advance.

Regards,
Nazerke

nazerke
Posts: 27
Joined: Fri Jun 23, 2017 11:20 am

Re: scan network for XBEE

Post by nazerke » Sun Oct 22, 2017 11:55 am

it is taken from example -> communication -> XBEE 802 -> 802_13_scan_network

libelium-dev
Posts: 27967
Joined: Mon Sep 28, 2009 1:06 pm

Re: scan network for XBEE

Post by libelium-dev » Mon Oct 23, 2017 10:20 am

Hi,

We are sorry but the sampling time isn't configurable.

Here you can see the internal code of scanNetwork() function.
https://github.com/Libelium/waspmoteapi ... eeCore.cpp

Also here you can see more information about the the command used to scan the network (ND command)
https://www.digi.com/resources/document ... 982.pdf#52

Regards

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest