Node response: PROGRAM RECEIVED ERROR

Using OTA functions with Waspmote
Post Reply
sabirmgd
Posts: 35
Joined: Thu Feb 02, 2017 4:16 am

Node response: PROGRAM RECEIVED ERROR

Post by sabirmgd » Mon Mar 13, 2017 8:41 am

Hey Meshlium team,

every time I try to use otap to receive a new file, I manage to recive the file until it reaches 100% but the node response is

Code: Select all

Node response: PROGRAM RECEIVED ERROR
here is my remote access code, nothing fancy

Code: Select all

meshlium:/mnt/user/otap# ./otap -send --file /mnt/user/hex-files/_802_02_send_packets_customized_2.pde.hex --mac  0013a20040db6346 --mode UNICAST --pid test900

------------------------------------------------------
Name:                   _802_02_send_packets_customized_2.pde.hex
Date:                   Fri Mar 03 08:57:03 GMT 2017
Size:                   66082 bytes
Packets to send:        719
Estimated time:         215.7 seconds
------------------------------------------------------
Node: 0013a20040db6346
[Sending] - 100% 206 seconds elapsed
Finished. Number of packets sent: 719
Node response: PROGRAM RECEIVED ERROR
can you please advise on this error..

libelium-dev
Posts: 27967
Joined: Mon Sep 28, 2009 1:06 pm

Re: Node response: PROGRAM RECEIVED ERROR

Post by libelium-dev » Mon Mar 13, 2017 10:36 am

Hi,

Please try to rename the code to be uploaded into 7 character name and just .hex at the end.

Regards

sabirmgd
Posts: 35
Joined: Thu Feb 02, 2017 4:16 am

Re: Node response: PROGRAM RECEIVED ERROR

Post by sabirmgd » Mon Mar 13, 2017 11:19 am

I still get the same error:

Code: Select all

meshlium:/mnt/user/otap# ./otap -scan_nodes --mode BROADCAST --time 3                                                      
----------------------------------------------------------------
Total Nodes: 1 - Time elapsed: 10s
0   - Node 0013a20040db6346 - WASPMOTE00000001 - prog001 - READY
----------------------------------------------------------------
meshlium:/mnt/user/otap# ./otap -send --file /mnt/user/hex-files/test904.hex --mac  0013a20040db6346 --mode UNICAST --pid test904

------------------------------------------------------
Name:                   test904.hex
Date:                   Mon Mar 13 09:53:07 GMT 2017
Size:                   66082 bytes
Packets to send:        719
Estimated time:         215.7 seconds
------------------------------------------------------
Node: 0013a20040db6346
[Sending] - 39% 81 seconds    Delivery error: 01
[Sending] - 100% 207 seconds elapsed
Finished. Number of packets sent: 719
Node response: PROGRAM RECEIVED ERROR
---------------------------
meshlium:/mnt/user/otap#

libelium-dev
Posts: 27967
Joined: Mon Sep 28, 2009 1:06 pm

Re: Node response: PROGRAM RECEIVED ERROR

Post by libelium-dev » Mon Mar 13, 2017 3:25 pm

Hi,

What code are you trying to upload to Waspmote? Could you try a smaller code?

What code are running in Waspmote? Are Waspmote running the example code for OTA?

Regards

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest