Page 1 of 1

Unable to select database

Posted: Mon Oct 29, 2018 8:08 pm
by Shakey7
Hi Libelium support,

I was connected remotely ti the MeshliumDB and I surely did a mistake that delete the base
so now I got this message on "Capturer" window on meshlium

Unable to select database

All teh rest is correctly working, but it seems that there is no more database structure in the meshlium

Please tell me how to rebuild it

Thanx

Bernie

Re: Unable to select database

Posted: Tue Oct 30, 2018 8:55 am
by libelium-dev
Hi,

Do you have Meshlium 3 or Meshlium 4?

COuld you check the data base through phpmyadmin
Meshlium 4: http://www.libelium.com/downloads/docum ... f#page=232
Meshlium 3: www.libelium.com/downloads/documentatio ... f#page=186

Regards

Re: Unable to select database

Posted: Tue Oct 30, 2018 7:53 pm
by Shakey7
HI
I get connected to PhPadmin so I can see a database named MESHLIUM
maybe the problem comes from that name that it is not MeshliumDB ?
How can I change it ?

Thanx

Re: Unable to select database

Posted: Tue Oct 30, 2018 8:06 pm
by Shakey7
Another point is that I get access to the Meshlium via a remote MySQL database manager
so i found that this base named MESHLIUM is empty.
SO I can rebuild a MeshliumDB base remotely if i can find the tables structures
I think this could be the solution
Could you send me the original MeshliumDB structure ?

Thanx

Bernie

Re: Unable to select database

Posted: Wed Oct 31, 2018 9:19 am
by libelium-dev
Hi,

Please first let us know your Meshlium model regarding our previous post.

We recommend to proceed with the rescue process in order to solve the issue. Please fill the RMA form and we will send you the proper instructions for the rescue process.

Regards

Re: Unable to select database

Posted: Wed Oct 31, 2018 12:54 pm
by Shakey7
It is a Meshlium 3 upgraded to the latest system version

Re: Unable to select database

Posted: Mon Nov 05, 2018 8:55 am
by libelium-dev
Hi,

Could you please share with us some screenshots of the phpmyadmin? You should see the meshliumDB database and then data received is in sensorParser table.

Regards