Problem with Smart Devices App on Mac

Post Reply
vitalii_she
Posts: 23
Joined: Mon Oct 09, 2017 11:58 am
Company: ERC

Problem with Smart Devices App on Mac

Post by vitalii_she » Thu Jul 25, 2019 9:02 pm

Hi team,
Using Smart Devices App Mac Os I can't configure sensors.
When I try to config and push "LOAD FROM NODE" I see mistake https://ibb.co/cydCwXW

libelium-dev
Posts: 27967
Joined: Mon Sep 28, 2009 1:06 pm

Re: Problem with Smart Devices App on Mac

Post by libelium-dev » Fri Jul 26, 2019 11:01 am

Hi,

Did you set the API Key? Does the computer have internet access? It is mandatory to set the API key in the smart devices app and the computer needs Internet access to check with our server if the API key is correct.

Regards

vitalii_she
Posts: 23
Joined: Mon Oct 09, 2017 11:58 am
Company: ERC

Re: Problem with Smart Devices App on Mac

Post by vitalii_she » Fri Jul 26, 2019 4:43 pm

Hi,
Yes, the computer has an internet connection,
I try to configure also the same of new devices that we have
Where I can get and insert this API Key? I see field Application Session Key, Application Key etc.
https://ibb.co/LSDjshN

libelium-dev
Posts: 27967
Joined: Mon Sep 28, 2009 1:06 pm

Re: Problem with Smart Devices App on Mac

Post by libelium-dev » Mon Jul 29, 2019 7:52 am

Hi,

The API KEY should be introduced clicking in the configuration tab.

To get the API KEY you should contact your sales agent.

Regards.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest